Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΤΟΡΓΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΗΤΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ <<ΣΤΟΡΓΗ>
Η ποιητική συλλογή <<Στοργή>>, είναι, μία ποιητική συλλογή, θεματική: θέματά της: ο έρωτας και η αγάπη. Τα πρώτα της ποιήματα, τα έγραψα το καλοκαίρι του 2012 και η ιδέα της συλλογής ως ολοκληρωμένο έργο, ωρίμασε μέσα μου, τον χειμώνα της ίδιας χρονιάς· τα τελευταία της δε ποιήματα, γραφτήκανε πριν λίγο καιρό (Μάιο 2014).
Προσπάθησα αυτή η συλλογή, να μην είναι μια απλή υμνολογία ή μια απλή έκφραση πόθων (κάτι που είναι η παγίδα, αλλά και η διαφορά ενός συνειδητοποιημένο ποιητή από κάποιον που γράφει πράγματα ευκαιριακά κι εμπορικά), αλλά να παράγει προβληματισμό και σκέψη στους αναγνώστες, όπως κάνω σε όλα μου τα έργα
Ο έρωτας με απασχόλησε σε όλες του τις διαστάσεις, ξεκινώντας μεν από το συναίσθημα (όπως γίνεται στις πιο πολλές ερωτικές ποιητικές συλλογές) και πηγαίνοντας πιο πέρα και φτάνοντας, σε στοχασμούς και στην ανάλυση και σ' ένα πέρασμα κάπου μακριά από το εύκολο και το προφανές - το εύκολο, όπου υπήρξε ο διαφθορέας της κοινωνίας μας, στην εποχή της αφθονίας και του μοιραίου του iifestyle.
Μέσα στην <<Στοργή>>, μπορεί κανείς να εντοπίσει και τις τέσσερις εποχές του χρόνου και πολλοί τρόποι γραφής (έμμετρος, πεζός κ.τ.λ.) ενώ, ρομαντικά, ρεαλιστικά, ο σουρρεαλιστικά και πιο μοντέρνα μοτίβα, διαδέχονται το ένα το άλλο ως ρυθμοί - θέλησα να κρατώ αμείωτο έτσι το ενδιαφέρον του κάθε αναγνώστη.
Η <<Στοργή>>, είναι συλλογή, μεγάλη σε μέγεθος (150 σελίδες) - παρατηρώ δε, βλέποντας και το τι <<έρχεται>>, ότι οι συλλογές μου, μεγαλώνουν συνεχώς.
Το έργο, δεν αφιερώνεται πουθενά - κάποια ποιήματα, έχουνε αφιερωθεί εκεί που πρέπει, μυστικά και τον λόγο πια τον έχετε εσείς, οι αναγνώστες· εύχομαι να την τιμήστε (η μεγαλύτερη τιμή για ένα βιβλίο, είναι το να διαβάζεται) και αναμένω με χαρά, τα σχόλιά σας. Σε όσους δε την αγοράσουν, εύχομαι, καλή ανάγνωση!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΡΓΗΣ
(Διατίθεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, μέσω αντικαταβολής - παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με inbox μήνυμα στο Facebook και στο Twiiter καθώς και στελνοντας email με τα στοιχεία σας στην διεύθυνση: akisberg653@gmail.com. Η τιμή ετης ποιητικής συλλογής, είναι 12 ευρω συν 3 ευρω τα έξοδα της αντικαταβολής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου