Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ: ΣΑΡΑ


 (ΝΕΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ)
“ΣΑΡΑ”
Κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου, ξεκινώντας να γράψω για μια από τις πιο βαθιές πληγές που κουβαλώ στα βάθη του εαυτού μου. Εντέλει αφέθηκα. Κι αντί να γράψω ένα ιστοριογραφικό βιβλίο, κι αντί να γράψω ένα μυθιστόρημα, έγραψα τρία, μια τριλογία που το πρώτο της μυθιστόρημα ονομάζεται “Σάρα” και είν' αυτό που σας παρουσιάζω.
Η Σάρα είναι μια εβραϊκής  καταγωγής νεαρή ποιήτρια που έρχεται  από το Βερολίνο στην Ελλάδα για να ψάξει ίχνη της ιστορίας του παππού της ο οποίος έζησε μέχρι τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σε μια ελληνική κωμόπολη απ' όπου βρέθηκε ξαφνικά σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου και μαρτύρησε. Η Σάρα θα πάει σ' αυτή την κωμόπολη, θα μάθει αρκετά πράγματα για τον παππού της, εκεί θα γνωρίσει έναν άνδρα με τον οποίο θα αναπτύξει μια σχέση παράξενη γεμάτη κόντρες αλλά και έλξη.
Η αγάπη είν' ένα από τα θέματα αυτού του μυθιστορήματος. Δεν είναι όμως μοναχά αυτό: στο βάθος βρίσκεται η ύπαρξης, ο άνθρωπος, η θεία του πλευρά αλλά, και η άλλη, η διονυσιακή, η ανάποδη πλευρά που σημαδεύει τις ζωές μας.
Για να προμηθευτείτε αυτό το μυθιστόρημα (δεν υπάρχει στα βιβλιοπωλεία) μπορείτε να το παραγγείλετε να σας σταλεί με αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ, στέλνοντας μήνυμα inbox ,στο facebook ή στέλνοντας email στη διεύθυνση akisberg653@gmail.com. Το κόστος είναι 13 ευρω + 3 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΡΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου